Ţiglă metalică Wetterbest

 

Proiectate pe tablă de oţel zincat prevopsit, pentru o îmbinare geometrică perfectă, ţiglele metalice Wetterbest® sunt produse originale, de calitate superioară, mai longevive decât ţigla ceramică sau tabla zincată, fiind totodată compatibile cu orice tip de construcţie: case, blocuri de locuinţe, case de vacanţă, instituţii publice, spaţii comerciale, hale industriale – proiecte de renovare sau clădiri noi.

 

Produsele Wetterbest® au avantaje unice:

 

♦ Sunt realizate cu materie primă provenită de la cei mai importanţi producători de oţel prevopsit de pe piaţa europeană, începând cu Arcelor – Mittal Polonia şi Germania.

♦ Înălţimea ondulei şi înălţimea treptei dintre module sunt peste media uzuală – ceea ce înseamnă că are atât un avantaj estetic, cât şi unul de rezistenţă mecanică.

♦ Sunt de 7 ori mai uşoare decât ţigla ceramică.

♦ Au un design elegant şi sunt disponibile într-o paletă largă de culori.

♦ Ţiglele metalice nu se pot desprinde de pe acoperiş în caz de cutremur. Sunt rezistente la intemperii, coroziune şi radiaţii ultraviolete.

♦ Sunt foarte rezistente la coroziune datorită stratului de zinc.

♦ Nu reţin umezeală.

♦ Sunt uşor de montat.

♦ Sunt uşor de întreţinut, suprafaţa netedă nu reţine praful sau alte impurităţi, acestea fiind îndepărtate foarte uşor de ploaie.

♦ Datorită tehnologiei de producţie şi materialului din care sunt fabricate, ţiglele metalice Wetterbest® se comportă excelent la solicitările mecanice, nu crapă şi nu se sparg.

♦ Canalul lateral de scurgere de pe fiecare placă asigură o protecţie suplimentară şi împiedică pătrunderea apei.

♦ Durata medie de viaţă este de 50 de ani.

♦ Au fost concepute atât pentru construcţii noi, cât şi pentru renovări ale acoperişurilor existente, cu înclinaţia de minim 14˚.

♦ Profilul în relief al ţiglei Wetterbest® conferă siguranţă maximă împotriva infiltraţiilor, dar şi rezistenţă mecanică mărită graţie treptei majorate la 20 mm şi chiar 30 mm – în cazul profilului Wetterbest Plus.

♦ Greutatea redusă, sub 5 kg/mp, oferă posibilitatea dimensionării economice a şarpantei şi, de asemenea, un consum mai mic de lemn şi de beton armat, dar şi posibilitatea dimensionării economice a construcţiei, în ansamblu.

♦ Ţiglele metalice inscripţionate Wetterbest® au grosimea standard de 0,5 mm ± 0,02 mm.

♦ Toate ţiglele metalice Wetterbest® au inscripţionate pe partea inferioară marca, informaţii despre numărul de comandă, data fabricaţiei, codul semifabricatului şi sigla de certificare ISO 9001:2008 şi CE.

 

Pentru un acoperiş rezistent trebuie îndeplinite cumulativ următoarele 3 condiţii: materiale de bună calitate, profilare pe linii automate performante şi montaj calificat (prin intermediul distribuitorilor).